Antepremergator MalPlay Piano Elefant cu sunete si lumini
Scrie-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

5901924215011

Nou

Produs 1

Atentie! Ultimele produse in stoc!

Antepremergator MalPlay Piano 3 in 1 Elefant cu sunete si lumini

Pret redus!

127,99 lei

159,99 lei TVA inclus

-20%

Recenzie produs

Nu a fost adaugata nici o recenzie
in aceasta limba

Distribuie:

Antepremergator MalPlay Piano Elefant cu sunete si lumini

 

Premergatorul interactiv elefant de la MalPlay este un element indispensabil, care sprijina dezvoltarea copiilor in a face primii pasi.

Acesta ofera o multime de impresii senzoriale. Sprijina integrarea simturilor de vedere, atingere si auz si, cel mai important, ofera un sprijin ferm si stabil atunci cand copilul incearca sa faca primii pasi independenti.

Dimensiunea si structura jucariilor sunt adaptate capacitatilor copiilor mici. Elementul de elefant este mare - fiecare copil il poate recunoaste cu usurinta.

Copilul poate impinge butoanele de pe panoul de redare si poate raspunde la mesaje pline de bucurie, poate transforma paginile de mini-brosuri cu animale sau poate manipula butonul si mini-zgomotul situat in partea stanga a jucariei.

Nu trebuie sa asteptati mult pentru ca copilul sa gaseasca aderenta si sa incerce primele incercari independente de a se ridica, ceea ce duce la a doua functie a jucariei: "Voi include si eu sunt".

Parintii care invata sa-i plimbe pe copii vor aprecia o aderenta solida si confortabila si vor incorpora calatoria pe 4 roti mari, usor de montat, usor rotite. Jucaria este suficient de intuitiva pentru a permite copiilor sa se ridice si sa impinga, iar bucuria distantei parcurse este vizibila.

Preda coordonarea miscarilor mainilor prin invatarea apasarii degetului, prindeti intregul maner. Copilul dezvolta simtul atingerii, al vazuluii si al auzului in timpul jocului.
  Panoul consta din:

  • MINI GRANDMETER - roata pe arc - prin miscari precise de asezare a cercurilor dintr-o parte in alta, copilul invata secventa operatiilor de manipulare
  • PROCESORUL ROTAT - invata mana copilului cu miscari rotative decisive care ii fac sa se miste
  • SOUND - un lider decisiv in implicarea micului sceptru. Prin intelegerea relatiei "actiune-reactie", copilul, stiind ca va primi un mesaj sonor frumos, apasa cu fericire butoanele cu un zambet pe fata
  • MINI BOOK WITH FICTURES - raspunde curiozitatii enorme a copilului. Puii sunt dornici sa priveasca si sa schimbe paginile pentru a vedea ce se afla pe cealalta parte
  • ROTI - pot fi rotite in jurul axei lor
  • PUNCTELE SUNETULUI - singurul element realizat din material care va incuraja exploratorii mici sa traga si sa se aplece in toate directiile
Tip produsAntepremergator
FunctiiEfecte luminoase|Efecte sonore
PentruBaieti / Fete
Poveste/PersonajElefant
MaterialPlastic
Varstă9 luni +
DeprinderiConcentrarea
Abilitati dezvoltateAbilitati motorii|Abilitatile cognitive|Atentia|Dezvolta vorbirea
CuloareMulticolora
Lungime pachet47 cm
Latime pachet40 cm

Recenzii

7 alte produse în aceeași categorie:

Produse asemanatoare