"; ?> Set pictura artistica cu nisip - Sand Shaker
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

4009803307404

Disponibil

Nou

1 Produs

Atentie! Ultimele produse in stoc!

Set pictura artistica cu nisip - Sand Shaker

95,19 lei

COMANDA CU UN CLICK

Distribuie:

 

 

Sandshaker ofera fete si baieti de la 5 ani multe optiuni de design creativ: pictura, scuturarea, gata! Agitatorul de nisip creeaza imagini creative cu nisip colorat. Foarte simplu si, mai presus de toate, foarte curat: selectati culoarea nisipului, deschideti containerul corespunzator prin rotire si agitare! In functie de varsta copilului, operele de arta pot fi create utilizand diferite abordari:

Nivelul 1: motivele gravate cu laser sunt utilizate pentru a indeparta filmul de protectie pas cu pas. Suprafata autoadeziva de baza este apoi "slefuita" in agitatorul de nisip. Etapa 2: motivele pre-tiparite sunt umectate cu adeziv folosind adeziv si vopseaua pulverizata cu nisip in agitator. Trupele de benzi desenate pot obtine finisajul perfect cu autocolantele incluse.

Etapa 3: Epicyzarea si fantezia adeziva creeaza motive unice: premiera subiectul preferat mai intai cu un creion si apoi lucrul cu clei si nisip. Desigur, chiar si propriile sabloane pot fi tiparite si utilizate de PC. Sau mai intai vopsiti o imagine cu creioane si "slefuiti" in agitator numai segmente individuale. Imaginatia nu are limite!

Reviews

No customer reviews for the moment.

Scrie o recenzie

Set pictura artistica cu nisip - Sand Shaker

Set pictura artistica cu nisip - Sand Shaker

30 alte produse în aceeași categorie: