Jucarie bebelusi 2in1 MalPlay Lampa proiector cu lumini si sunete Iepurasul
Scrie-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

5901924205159

Nou

Produs 1

Atentie! Ultimele produse in stoc!

Jucarie bebelusi 2in1 MalPlay Lampa proiector cu lumini si sunete Iepurasul

Pret redus!

65,99 lei

109,99 lei TVA inclus

-40%

Recenzie produs

Nu a fost adaugata nici o recenzie
in aceasta limba

Distribuie:

Jucarie bebelusi 2in1 MalPlay Lampa proiector cu lumini si sunete Iepurasul

Panoul muzical este un element minunat al decorului camerei copilului și un ajutor de încredere în amenajarea copilului tău pentru a dormi - cutia de muzică interpretează melodii moi, care sunt însoțite de o lumină delicată care curge din figurine, precum și imagini de pe tavan.

Tehnologia lentilelor utilizate în caseta de muzică înseamnă că imaginile sunt afișate într-o concentrare accentuată indiferent de distanță.Datorită aderenței convenabile, panoul poate fi agățat pe patul bebelușului oriunde!

Caseta de muzică iepuras are trei moduri:

Modul „Notă” - când proiectorul este pornit, jocul este calm, muzica doarme și iepurașii se aprind alternativ. Muzica poate fi schimbată cu butonul "ciupercă". Acest mod are șase linii diferite. Dacă nu schimbăm singuri jocurile, ei vor juca în continuare. Lumina se mișcă ușor de la un iepuras la altul. Dupa ce trage sfoara, care are un asterisc si o floare, ochii iepurasului si burtica se misca si se produce un sunet diferit de fiecare data.

După ce trageți șirul drept cu două mânere, un iepuras mic emite sunete diferite, diferite cu fiecare tragere. În partea dreaptă sunt trei butoane „morcov”. După apăsarea morcovului din dreapta sus, sunetul pădurii iese cu sunetele animalelor și ale naturii. După apăsarea morcovului din stânga sus auzi un urs sforăit ceasul de bifare și pădurea cu sunetele animalelor și naturii. Morcovul inferior schimbă melodiile. Butonul mare cu morcov schimbă melodiile. Aceeași muzică se repetă de fiecare dată între melodii.

Modul „Proiector” - după trecerea la modul proiector, se aprinde lampa proiectorului din partea de sus a casetei muzicale, proiectând alternativ o imagine cu un elefant sau un iepuras pe perete. După aceea, toate melodiile și luminile funcționează la fel ca în modul de notă, cu diferența că proiectorul strălucește în timpul redării melodiei. În acest mod, proiectorul poate afișa imagini singur sau cu melodii.

Modul „Music plus projector” - diferă de modul proiectorului prin faptul că muzica zboară imediat când sunt afișate imaginile de la proiector.

Dimensiuni:

Înălțime: 17,5 cm

Lățime: 22,5 cm

Grosime: 6 cm

Dimensiuni ambalaj: 31 x 25 x 8 cm

Sursa de alimentare: 4 x 1,5 baterii AA (nu sunt incluse)

Tip produsLampa Proiector
FunctiiEfecte luminoase|Efecte sonore
PentruBebelusi
Poveste/PersonajIepuras
MaterialPlastic
Varstă0 luni +
DeprinderiPerceptii vizuale, Simtul auditiv
Abilitati dezvoltateConcentrarea|Atentia|Creativitatea|Imaginatia
Baterii necesare 4 x 1,5 baterii AA (nu sunt incluse)
Lungime pachet31 cm
Latime pachet25 cm
Adancime pachet8 cm

Recenzii

7 alte produse în aceeași categorie: