Dezvoltarea bebelusului
Scrie-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Dezvoltarea bebelusului

Dezvoltarea bebelusului

Indiferent de varsta la care se afla, copilasii iubesc jucariile. Acestea ajuta micutului sa isi dezvolte abilitatile (prindere, aruncare, strangere, etc) dar ii si ofera un timp distractiv de care se poate bucura pe deplin. La Pickaboo.ro oferim o selectie frumoasa de jucarii pentru copii si bebelusi, ideale pentru copiii energici si jucausi.

Daca micutul tau incepe sa mearga de-a busilea si este doritor si curios sa exploreze lumea din jurul lui atunci este timpul pentru un premergator. Utilizarea unui premergator il va ajuta pe micutul tau sa prinda curaj, stimulandu-l si ajutandu-l sa-si dezvolte in acelasi timp functiile motorii. Premergatoarele deci, pot instrui si distra micutul, fiind disponibile pe site-ul nostru in diferite modele si culori.

Tarcurile si covoarele de joaca pentru copii sunt printre cele mai iubite produse atat de parinti cat si de copii. Acestea ii ofera bebelusului un spatiu in care se poate juca si distra in voie. Acestea sunt prevazute cu jucarii atasate ce capteaza atentia micutului.

Raspunde

Toate campurile sunt obligatorii

Nume
E-mail: (Not Published)
Comentariu