Jucariile Interactive
Scrie-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Jucariile Interactive

Jucariile Interactive

Copiilor le plac la nebunie jucariile. Daca aveti indoieli cu privire la asta, incercati sa duceti  un copil intr-un magazin de jucarii si ii veti vedea reactia.  Evolutia tehnologica si-a pus astazi amprenta si asupra jucariilor, transformand jucarii simple in jucarii cu roluri educative pentru cei mici.
Jucariile interactive pot fi foarte bune instrumente de invatare pentru copilul tau. Intrucat exista atat de multe jucarii interactive pe piata, de multe ori este greu  sa decizi care este cea mai buna si cea mai potrivita pentru micutul tau. Papusa care canta, ursulet de plus care isi misca bratele, cunoscutele si indragitele personaje din desene animate care stie sa mearga, sa manance, sa planga sau motociclete care imita miscarile uneia adevarate? Acestea sunt doar cateva dintre jucariile interactive atat de indragite de catre cei mici.
Acest tip de jucarii sunt concepute pentru a stimula si dezvolta simturile copilului, incurajand in acelasi timp creativitatea si imaginatia.
Astfel, jucariile inseamna mai mult decat distractie si joc pentru copii. Cele mai multe jucarii interactive ofera cel putin o oportunitate de a invata ceva nou.

Alte beneficii ale jucariilor interactive

• imbunatatirea abilitatilor de gandire

• creste semnificativ IQ-ul copiilor

• posibilitati nelimitate de joaca

• sporesc darurile/talentele naturale ale copiilor

• permite copiilor sa dezvolte intelegeri profunde si intuitive

Chiar daca la prima vedere unii parinti sunt reticenti in ceea ce priveste jucariile interactive, datorita tendintei de a sta cat mai departe de tehnologie, jucariile interactive au un rol important in dezvoltarea copilului, mai ales in aceasta perioada in care invatarea se realizeaza pe cale electronica.
Indiferent pentru ce grupa de varsta o jucarie este proiectata, jucariile educative pentru copii sunt orientate spre dezvoltarea unor seturi de competente pentru mintea si corpul unui copil. Jucariile care incurajeaza aptitudini fizice, sunt concepute pentru a dezvolta abilitati cum ar fi dexteritate, apucare, tarare, alergare, mers de-a busilea, echilibru, etc.
Abilitatile cognitive dobandite prin jucariile interactive pentru copii includ: cauza si efect, rationament, rezolvarea problemelor, abilitati de memorie si atentie.

Deschideti usa imaginatiei copilului cu jucariile interactive pentru copii de la Pickaboo.
Copiii se vor bucura de orele de joaca cu selectia noastra de jucari de interactive potrivite pentru toate varstele.
Gama noastra de jucarii cu lumina, sunet si muzica ofera o modalitate foarte buna de a-i incuraja pe cei mici sa interactioneze cu jucariile lor si de a stimula simturile prin aspect, simt si atingere dezvoltand abilitatile motorii fine si imbunatatirea coordonarii ochi-mana.
Numai stati pe ganduri, oferiti-i copilului vostru o jucarie interactiva si ajutati-l sa creasca inteligent!

Raspunde

Toate campurile sunt obligatorii

Nume
E-mail: (Not Published)
Comentariu