Bicicleta fara pedale Dino Bikes
Scrie-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Bicicleta fara pedale Dino Bikes

Bicicleta fara pedale Dino Bikes

Invatatul pe bicicleta este un pas mare in viata unui copil, iar aceasta bicicleta poate face procesul mai usor pentru copilul dumneavoastra. Bicicletele de echilibru, spre deosebire de tricicletele si bicicletele cu roti, permit copiilor sa invete sa se echilibreze fara a fi asistati.

Beneficii ale bicicletelor fara pedale

- ii ajuta pe copii sa isi pastreze echilibrul pentru o tranzitie mai usoara la bicicleta cu pedale

- copiii castiga coordonarea si dezvolta incredere pentru biciclete cu pedale, pe care le vor folosi mai tarziu

Bicicletele noastre sunt uneltele perfecte pentru a ajuta copiii sa-si construiasca increderea invatand cum sa se echilibreze, fara utilizarea rotilor.

Cei mai multi dintre noi am invatat sa mergem pe bicicleta, cu ajutorul rotilor; cu toate acestea, rotile elimina un element foarte important atunci cand vine vorba de a stapani abilitatile de a merge pe bicicleta - echilibru!
Fiind construita la o inaltime scazuta fata de sol, proiectata cu geometrie de viteza redusa, precum si omiterea lantului, pedale si roti, biciclete fara pedale sunt ideale pentru copii, permitandu-le sa fie mai increzatori.
Pentru copii, mersul pe jos si alergatul sunt mijloacele naturale de propulsie. Simplitatea bicicletelor fara pedale permite copiilor sa se concentreze pe competentele fundamentale de balansare, sprijinire, si de directie in timp ce conduce bicicleta intr-un mod natural.

Avantajele bicicletelor fara pedale
- in primul rand, si cel mai important, pilotul are un centru de greutate, ceea ce face extrem de usor de echilibrat.

Cercetarile arata ca, echilibrul si coordonarea ajuta la cresterea si dezvoltarea unui copil in timpul anilor importanti ai copilariei timpurii.

• Sunt foarte usoare, si sigure astfel ca  in cazul unei caderi, copilul nu va fi prins sub bicicleta.
simplu de controlat

• Creste echilibru, coordonarea si increderea

• Permite copiilor sa se concentreze in primul rand asupra invatarii echilibrului

• Sunt fara lanturi, pedale si protuberante care pot dauna unui copil

• Asigurarea unei tranzitii in conditii de siguranta, usoara si naturala la o bicicleta cu pedale

• Inaltime scaun reglabil si ghidonDesign-ul modelelor de biciclete fara pedale este unealta perfecta de invatare pentru copiii de toate abilitatile, inclusiv a celor cu nevoi speciale. Capacitatea bicicletei de a se echilibra la viteze lente permite copiilor sa se familiarizeze cu sentimentul de echilibrare timpurie. Bicicleta continua sa le dea mai multa incredere si pe masura ce incep sa-si petreaca mai putin timp cu ambele picioare pe sol, si mai mult timp pe echilibrare.
Bicicletele fara pedale.au fost create, astfel incat copiii, in timp ce sunt asezati, sa poata pune ambele picioare pe pamant, in orice moment. Mersul pe bicicleta genereaza impulsul necesar pentru copii, pentru a incepe sa experimenteze echilibru, iar in cazul in care un copil se simte inconfortabil vreodata sau dezechilibrat, trebuie pur si simplu sa-si puna piciorul pe pamant, pentru a evita caderea, sau sa apese frana pe roata din spate, disponibila la unele modele de biciclete.

Raspunde

Toate campurile sunt obligatorii

Nume
E-mail: (Not Published)
Comentariu