Cărucioare pentru copii - Pickaboo.ro
Scrie-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Carucioare

Căruciorul - cel mai important accesoriu atât pentru copii cât și pentru mămici. Și pentru că este folosit pentru o perioadă destul de lungă, alegerea acestuia este destul de grea. De aceea îți punem la dispoziție diferite modele și tot suportul nostru. 

Carucioare  Nu exista produse in aceasta categorie.

Subcategories

 • Carucioare 3 in 1

  Alege ce este mai bun pentru copilul tău. Noi îți punem la dispoziție multe modele ca tu să pot compara și alege cel mai potrivit cărucior.

  Cărucioarele 3 în 1 sunt cele mai potrivite când vrei să alegi un cărucior cu accesorii. Landoul și scaunul auto sunt recomandate de la nașterea copilului și venind la pachet cu căruciorul nu poate decât să fie alegerea cea mai potrivită pentru mămici. 

 • Carucioare 2 in 1

  Cărucioarele 2 în 1 reprezinta un mare avantaj pentru mămici și copii deoarece pot fi combinate în diferite moduri, de obicei putând fi asociat căruciorul sport cu landoul, sau căruciorul sport cu scaunul auto. Așadar copilul poate profita de mai multe poziții într-un singur pachet.

 • Carucioare sport

  Carucioarele sport sunt potrivite nu numai pentru copii ci si pentru parinti. Pentru parintii mai sportivi care doresc sa faca si o miscare mai intensa cand ies la plimbare cu copilul. Prin urmare caruciorul trebuie sa indeplineasca anumite conditii, de la material usor, la roti gonflabile cu rotire la 360 de grade si neaparat suspensii. 

 • Accesorii carucioare

Catalog produse

Activează filtre:
  Disponibilitate
   Condiție

    Information

    Produse noi

    Magazinele noastre

    Magazinele noastre

    Magazin Pickaboo în incinta Shopping City Piatra Neamț

    Etichete