Camera bebelusului - Pickaboo.ro
Scrie-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Camera copilului

Spațiul în care bebelușul petrece cel mai mult timp este camera acestuia. Pentru ca bebelușul să se simtă confortabil în camera lui trebui să o amenajați astfel încât să includă toate accesoriile necesare. Alegerea pătuțului, leagănului, salteluței, lenjeriei și jucăriilor poate fi uneori foarte grea. De aceea Pickaboo întâmpină părinții nu numa...

Spațiul în care bebelușul petrece cel mai mult timp este camera acestuia. Pentru ca bebelușul să se simtă confortabil în camera lui trebui să o amenajați astfel încât să includă toate accesoriile necesare. Alegerea pătuțului, leagănului, salteluței, lenjeriei și jucăriilor poate fi uneori foarte grea. De aceea Pickaboo întâmpină părinții nu numai cu produse de calitate ci și cu suport pe măsură.

More

Camera copilului  Exista 8 produse.

Subcategories

  • Patuturi

    Elementul cel mai important din camera unui bebeluș este pătuțul. Acesta trebuie sa fie confortabil pentru cel mic pentru a-i crea un mediu de odihnă liniștit.

  • Covorase de joaca

    Covorașele de joacă pot fi de mai multe tipuri. Puteți alege cele cu salteluță, cele din burete sau cele tip covor. Ele sunt un instrument di joacă atât pentru bebeluși cât și pentru copii.

  • Lampi de veghe
  • Perne, pilote si...
  • Carusele

Catalog produse

Information

Produse noi

Magazinele noastre

Magazinele noastre

Magazin Pickaboo în incinta Shopping City Piatra Neamț

Etichete