Articole si accesorii pentru alimentatia bebelusului - Pickaboo.ro
Scrie-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Articole pentru masa

Alimentatia bebelusului este probabil cea mai importanta etapa in cresterea sanatoasa si armonioasa a acestuia. Pentru aceasta, oferim o gama variata de produse necesare in procesul de hranire al bebelusilor, precum suzete, biberoane bebelusi, bavete, lingurite si sterilizatoare. Ofera-i bebelusului tau o alimentatie sanatoasa, utilizand produse...

Alimentatia bebelusului este probabil cea mai importanta etapa in cresterea sanatoasa si armonioasa a acestuia. Pentru aceasta, oferim o gama variata de produse necesare in procesul de hranire al bebelusilor, precum suzete, biberoane bebelusi, bavete, lingurite si sterilizatoare. Ofera-i bebelusului tau o alimentatie sanatoasa, utilizand produse adecvate varstei lui.

More

Articole pentru masa  Exista 1 produs.

Subcategories

 • Biberoane, tetine si...

  Exista diferite tipuri de biberoane, de la cele clasice de sticla la cele moderne, din plastic. Alegerea biberonului se face in functie de cerintele fiecarui bebelus si fiecarei mamici. Optiunile parintilor in alegerea biberonului pentru bebelusii lor sunt aproape nelimitate. 

  De la forme diferite, la materiale diferite si la tetine diferite. In lista noastra de produse gasiti diferite modele de biberoane.

 • Cani, pahare si accesorii

  Este foarte importat ca cei mici sa învețe sa mănânce singuri, de aceea au nevoie de recipiente create special pentru ei. Produse non-toxice din silicon sau sticlă perfecte pentru toate etapele de dezvoltare a copilului.

 • Recipiente si tacamuri

  Păstrează alimentele pentru bebeluși în vase versatile, ușor de utilizat atât acasă cât și în deplasări. Recipientele cu capac etanș sunt ușor de utilizat și de depozitat. Acestea pot fi curățate cu ușurință. 

 • Bavete

  Ușurează-ți  munca folosind bavete. Practice și foarte utile te vor ajuta să păstrezi hăinuțele copiilor curate mai mult timp. Poți găsi o gamă largă de  bavete din multiple materiale, de la cele din bumbac la cele impermeabile, cu diferite modele și personaje.

Informatii

Produse noi

Magazinele noastre

Magazinele noastre

Magazin Pickaboo în incinta Shopping City Piatra Neamț

Etichete