articole pentru copii: biciclete, trotinete, piscine, colaci. - Pickaboo.ro
Scrie-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Articole de exterior

A venit vara ! Hai afara!

Copiii din ziua de astazi petrec prea mult timp in interior. Intre calculatoare si tehnologie, multitudinea de activitati de interior au transformat timpul de joaca al copiilor nostri, acesta fiind cu mult diferit fata de cel de acum 10-15 ani. Datorita acestor motive si nu numai, copiii au nevoie de activitati in aer l...

A venit vara ! Hai afara!

Copiii din ziua de astazi petrec prea mult timp in interior. Intre calculatoare si tehnologie, multitudinea de activitati de interior au transformat timpul de joaca al copiilor nostri, acesta fiind cu mult diferit fata de cel de acum 10-15 ani. Datorita acestor motive si nu numai, copiii au nevoie de activitati in aer liber, de relaxare si joc, si ce loc mai potrivit pentru desfasurarea acestora decat parcurile pentru copii. Pickaboo.ro vine in ajutorul parintilor cu o multitudine de jucarii pentru exterior.

Alege jucaria potrivita pentru copilul tau!

More

Articole de exterior  Exista 16 produse.

Subcategories

  • Vehicule pentru copii
  • Trotinete
  • Triciclete
  • Biciclete
  • Jocuri si jucarii

    Sportul este foarte important în dezvoltarea armonioasă a celor mici. Acesta ajută în realizarea unui stil de viață sănătos încă de la vârste fragede. Totodată, aflându-ne în era  tehnologiei este foarte bine să le oferim copiilor diferite jocuri sportiv asupra cărora copii să-și poată canaliza energia.