You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

VT61786

Disponibil

Nou

6 Produse

Proiector bebelusi Vtech 3 in 1- Carusel Muzical cu Sunete si Lumini

210,00 lei

COMANDA CU UN CLICK

Distribuie:

Acest produs este conceput pentru a vă va linişti bebeluşul asigurându-i un somn liniştit. Puteţi folosi lampa de veghe, caruselul, proiectorul sau combinaţii ale acestora. De asemenea aveţi posibilitatea să alegeţi melodii clasice, cântece de leagăn, sunete din natură sau o combinaţie ale acestora.

Lampa de veghe, puişorii de gâscă din pluş şi stelele proiectate pe tavan, îl vor fascina pe copil şi îi vor trezi curiozitatea şi interesul pentru lucrurile care îl înconjoară. Dacă bebeluşul se trezeşte şi începe să plângă, după ce unitatea a intrat modul de aşteptare (sleep mode), jucăria va reporni automat (datorita senzorului inclus ) ajutându-l pe bebeluş sa adoarmă. Părinţii pot alege dintr-o multitudine de opţiuni varianta cea mai potrivită pentru copilul lor. Are trei module de timp: 3, 5 sau 10 min. Reglarea volumului: prin invartirea butonului se poate alege intensitatea dorita.

  • Foloste 4 baterii R20 (D), neincluse.

Conţinutul pachetului

  • O jucărie Carusel muzical cu sunete şi lumini care include: partea superioară (gâtul gâştii), partea inferioară (corpul gâştii), 3 pui de gâscă, de pluş
  • Şurub de fixare ( compatibil doar pentru patut de lemn)
  • Un manual de instrucţiuni 
AVERTISMENT
Pentru a evita orice risc de ranire prin strangulare, indepartati aceasta jucarie de indata ce copilul incepe sa se ridice in maini si genunchi in pozitie de-a busilea.
Varsta recomandata: +0 luni
Deprinderiatenția
CuloareAlb
Varsta+0 luni
PentruBaieti|Fete

Reviews

No customer reviews for the moment.

Scrie o recenzie

Proiector bebelusi Vtech 3 in 1- Carusel Muzical cu Sunete si Lumini

Proiector bebelusi Vtech 3 in 1- Carusel Muzical cu Sunete si Lumini

26 alte produse în aceeași categorie: